Taillevent (1314?-1395)
- Type : personne
- Identifiant BVH : bvhbibfr_01054
- Lien BVH : bibfr.bvh.univ-tours.fr/personne/bvhbibfr_01054
- Export XML-TEI : bibfr.bvh.univ-tours.fr/personne/bvhbibfr_01054/xml
Résultats
La Croix du Maine
TAILLEVANT
[La Croix du Maine, page 463]
TAILLEVANT, queux du Roy de France Charles
septiesme, c'est à dire son grand cuisinier, ou maistre
de sa cuisine &c. aucuns l'appellent en Latin Tail-
leiaetus.
Il a escrit en François, un livre de l'art & science
d'apprester toutes sortes de viandes: Ce livre s'ap-
pelle communément Le grand Cuisinier, & a esté
imprimé à Paris par Alain Lotrain & autres.
Il florissoit en l'an de salut 1423.
septiesme, c'est à dire son grand cuisinier, ou maistre
de sa cuisine &c. aucuns l'appellent en Latin Tail-
leiaetus.
Il a escrit en François, un livre de l'art & science
d'apprester toutes sortes de viandes: Ce livre s'ap-
pelle communément Le grand Cuisinier, & a esté
imprimé à Paris par Alain Lotrain & autres.
Il florissoit en l'an de salut 1423.